Log in
X

Company Name

AURA ROBOCLEAN KOSOVA

Phone Number

045 645 223

Company Place

Prizren

Agjent/e Tregtar (25), Telefoniste (2)

Agjent/e Tregtar (25), Telefoniste (2)

Information

Publish Date

17.10.2019

End Date

31.10.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prizren

Job Description

Konkurs

Kompania Aura Roboclean me seli në Prizren, hap disa vende të lira pune.

Për pozitën Agjent/e Tregtar 25 vende të lira pune.
                    Telefoniste 2 vende te lira pune

Kushtet për aplikim janë:

 • Të jete komunikativ i/e sjellshme, përparsi kan ata të cilet posedojn veturë personale,
 • Pagesat bëhet në përputhje me standardet evropiane, pagë bazë plus pëqindje(%) në cdo shitje,
 • Po ashtu ofrojm trajnime profesjonale mbrenda vendit dhe jashtë vendit,
 • Eskuzjone të ndryshme në Kosovë, Ballkan dhe në Evrope,
 • Puna zhvillohet në territorin të cilit i perket agjent i/ja.

Detyrat:

 • Përvoja e punës në fushën e shitjeve dhe marketingut;
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;
 • Aftësi shumë të mira kërkimore gjetje dhe njohje të tregut;
 • Kushtet e punës do të diskutohen gjatë intervistimit.

Kualifikimet:

 • Të kenë të kryer shkollën e mesme,
 • Të jenë të gatshëm për bashkëpunim,

Kandidati/ja për aplikim duhet të sjell me vete një dokument identifikues ose dërgoni CV e juaj së bashku me një fotografi në e-mail: vgashi206@gmail.com

Na kontaktoni nga ora 11:00 deri 16:00

Nr.Tel: 044/299-004 & 045/645-223 dhe 049/ 684 709

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook