Log in
X

Company Name

Kompania “ROYAL” ® Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Roje te Sigurimit Fizik (15)

Roje te Sigurimit Fizik (15)

Information

Publish Date

14.10.2019

End Date

21.10.2019

Categories

Sigurim Fizik

Job Places

Prishtinë

Job Description

Royal R shpk shpall:

Konkursë: Roje te Sigurimit Fizik (15)

Lokacioni: Prishtinë,

         Sigurim ne Lokacionet si Objekte Ndertimore

Ofrimi i punësimit: Punësim i menjëhershëm – përparsi kanë persona të licencuar për siguri fizike nga Ministria e Punëve të Brendëshme.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Te kenë te përfunduar shkollën e mesme
  • Mos te kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Afati për aplikim është i hapur deri me date 21/10/2019, çdo ditë pune nga ora 08:00 deri ne ora 17:00 Prishtin rruga B ,përball qendres tregtare Royal Mall , ose dergo CV tuaj ne : royal.pr@hotmail.com , info@royal-pr.com

Royal Sh.p.k.
Adresa: Rruga B, MATI 1
10000, Prishtinë, Kosovë
Tel & Fax.: +381 38 / 511 001 / 511 002

Konkursi mbetet I hapur deri më datën 21.10.2019 ,

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook