Log in
X

Company Name

Infosoft Systems shpk

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Specialist i Ofertave

Specialist i Ofertave

Information

Publish Date

09.10.2019

End Date

23.10.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Infosoft Systems Prishtine shpk, kerkon te punesoj:

Specialist i Ofertave

Detyra dhe Pergjegjesi:

 • Njeh shume mire legjislacionin e prokurimeve (ligj, udhëzime, etj).
 • Njeh shume mire faqen elektronike të e-prokurimi.
 • Njeh shume mire menyrat e ofertimit dhe dokumentat e tenderit (Tender/Projekt/Kuotim)
 • Shfaq aftesi ne te kuptuarit e specifikimeve teknike te produkte/sherbimeve te kerkeses.
 • Organizon me efikasitet proceset e punes per realizim te suksesshem te ofertimit (ne kohe dhe saktesi).
 • Qëndrim proaktiv: Aktiv dhe bashkëpunues me superiorët duke dhënë mendime dhe ide për përmirësimin e punës dhe procedurave operacionale                                              

Kërkesa për kandidatët:

 •  Të ketë përfunduar studimet e larta. (Të preferueshme shkencat ekzakte; Matematikë, Fizikë, Kimi etj.)
 • Eksperiencë pune në pozicione pune analoge.
 • Të ketë njohuri shumë të mira rreth programeve bazë kompjuterike (word, excel, power point etj.)
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze
 • Të jete e disponueshme për të punuar me orare të zgjatura
 • Të jetë e shkathët dhe e komunikueshme

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: hr@infosoftsystems-ks.com deri me daten 16.10.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook