Log in
X

Company Name

Feri Group

Phone Number

Company Place

Ferizaj

Agjent te shitjes dhe Marketingut (Pejë)

Agjent te shitjes dhe Marketingut (Pejë)

Information

Publish Date

08.10.2019

End Date

22.10.2019

Categories

Shitje

Job Places

Pejë

Job Description

Konkurs per Agjent te shitjes dhe Marketingut -Rajoni I PEJES                                  

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Te Merre me shitjen në terren të produkteve të “FERI GROUP”
 • Te Hulumtoj tregun dhe konkurrencën
 • Tu permbahet rregullave te firmes dhe tu bindet urdherave te menaxherit
 • Te jete i kujdesshem ne komunikacion dhe ti ruaj asetet e firmes
 • Te mbaje Pergjegjesi per shitjen e mallit per te cilin punon ne baze te planit te caktuar nga menaxheri
 • Mbane evidence financiare ditore per vlerat e mallit te pranuar nga depoisti dhe mallit te shitur ne teren
 • Ben pergaditjen para daljes ne teren, vendos qellime per secilen vizite edhe percakton prioritetet gjate vizitave    
 • Duhet te kete aftesi per prezentim dhe kontrollim te stokut (sasise) dhe prezentimin e shitjes analizen e tregut gjate shitjes

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Përvojë së paku 2 vjeçare në shitje dhe marketing,
 • Aftësi të teknikave të shitjes dhe marketingut,
 • Njohuri teknike në telekomunikacion,
 • Aftësi prezentimi dhe komunikimi,
 • Aftësi të shkrimit të raporteve,
 • Patent Shofer – Kategoria B

Te interesuarit te dergojne nje CV ne Email- ferigroup2015@gmail.com

Ne aplikacion duhet te ceket pozicioni .

Te gjitha aplikacionet te cilat nuk jane te kompletuara sipas kerkeses sone nuk do te mirren parasyshe.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook