Log in
X

Company Name

Refresh Sh.p.k

Phone Number

+38344/114-076

Company Place

Prishtinë

Rrobaqepes/e (22), Skicist dizajn mode (1), Sektorin e prerjes (2), Parapergaditje e landes per prodhim (4), Sektorin e hekurosjes (5)

Rrobaqepes/e (22), Skicist dizajn mode (1), Sektorin e prerjes (2), Parapergaditje e landes per prodhim (4), Sektorin e hekurosjes (5)

Information

Publish Date

07.10.2019

End Date

21.10.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Fabrika e Textilit
Sh.p.k “Refresh”
Adresa : Qemail Stafa,Arberia 3 ,Prishtine
Info :+38344/114-076

K O N K U R S

KOMPANIA E PRODHIMIT TE VESHJEVE SH.P.K “REFRESH” HAP KONKURS PER 35

VENDE TE LIRA PUNE ME MUNDESI PUNESIMI TE MENJEHERSHEM.

1 vend (percjelles I linjes se prodhimit )

  • Te kete njohuri ne rrobaqepesi si dhe ne pergaditjen e procesit te prodhimit deri ne finale

22 Vende per Rrobaqepes/e mosha 20 deri 40 vjeçar/e

1 vend Skicist dizajn mode

2 vende ne sektorin e prerjes (preferohen te jene te gjinis mashkullore, mosha 20 deri ne 30vjeçar)

4 vende parapergaditje e landes per prodhim

5 vende ne sektorin e hekurosjes

Kriteret:

  • Te kene aftesi te larte qe të punojne ne grupe dhe ta menaxhojne punen nen presion,
  • Kandidatet me pervoje pune kane perparsi
  • Te kene disipine ne pune.

Ftohen të interesuarit te paraqiten nga ora 09:00 deri ne 16:00 ne objektin qe gjendet ne lagjen “Arberia 3” Rr: Qemail Stafa Prishtine, Info: +38344/114-076

Konkursi eshte i hapur nga data 07/10/2019 deri 21/10/2019 Prishtine

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook