Log in
X

Company Name

SALVUS KS L.L.C.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Përfaqësues Mjekësor në Rajonin e Dukagjinit

Përfaqësues Mjekësor në Rajonin e Dukagjinit

Information

Publish Date

04.10.2019

End Date

16.10.2019

Categories

Mjekësi

Job Places

Gjakovë | Istog | Klinë | Pejë

Job Description

Njoftim për vend të lirë pune

Kompania SALVUS KS L.L.C. shpall konkurs për një vend të lirë pune.

Salvus KS L.L.C. është një kompani e re dhe moderne, e themeluar në vitin 2017nëKosovë si një degë ekompanisë mëmë Salvus Health d.o.o., e cila që nga themelimi i saj në vitin 2002 në Republikën e Kroacisë është vazhdimisht duke zgjeruar biznesin e saj në rajon. Selia e Salvus KS L.L.C. ndodhet në Prishtinë, dhe veprimtarinë e saj e bazon në informimin e profesionistëve të kujdesit shëndetësor në lidhje me portfolin e tyre të produkteve mjekësore, suplementeve ushqimore dhe kozmetikës, si dhe në zhvillimin strategjik dhe në ndërtimin e markave të suksesshme, të njohura dhe inovative.

Përfaqësues Mjekësor në Rajonin e Dukagjinit

Kandidati duhet të:

  • Jetë i diplomuar ose student i vitit të fundit në Fakultetin e Mjekësisë, Stomatologjisë, Farmacisë (kandidati duhet të jetë rezident në Pejë, Prizren ose Gjakovë).
  • Të ketë aftësi për komunikim, ndërtim të raporteve konstruktive dhe të jetë i gatshëm të punoj edhe jashtë orarit të punës.
  • Të jetë i aftë të punoj individualisht dhe në grup.
  • Eksperienca e punës në Marketing ose në Tregun Farmaceutik është përparësi.
  • Të ketë patent shoferi valide.

Për të aplikuar duhet të dergoni CV me fotografi në email adresen: armend.aliaga@salvushealth.com Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë!

Salvus KS L.L.C.

Prishtinë, Republika e Kosovës.

Konkursi zgjat 12 ditë nga dita e shpalljes.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook