Log in
X

Company Name

HR and Recruitment L.L.C

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kamarjer (10), Banakiere (F) (5), Kamarjere (F) (7), Shitëse (30), Saldues (5), Auto Limar (5), Mirembajtës (Pastrues/e) (F) - (M) (5)

Kamarjer (10), Banakiere (F) (5), Kamarjere (F) (7), Shitëse (30), Saldues (5), Auto Limar (5), Mirembajtës (Pastrues/e) (F) - (M) (5)

Information

Publish Date

02.10.2019

End Date

18.10.2019

Categories

Hoteleri | Shitje | Saldues | Pastrues | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

HR and Recruitment L.L.C

HR and Recruitment L.L.C. është një kompani innovative në rekrutimin dhe përzgjedhjen e stafit në at mënyr që Partnerët do të jenë ofruesit e shërbimeve të rekrutimit tonë.Profili ynë tërheq një rrymë punësimi cilësor.Ndaj duke Ju pershtatur kërkesave të Partnerëve tanë ne shpallim këtë

KONKURS

VENDI I PUNËS: Prishtinë

NR. I POZITAVE: 67

II. TITULLI I VENDIT TË PUNËS:

 1. Kamarjer– 10 – Pozita
 2. Banakiere (F),- 5 Pozita
 3. Kamarjere(F) – 7 -Pozita
 4. Shitëse     -30 – Pozita.
 5. Saldues     -5 – Pozita
 6. Auto Limar -5-Pozita
 7. Mirembajtës (Pastrues)- e (F) –(M) –5 Pozita

VENDI I PUNËS: PRISHTINË

Detyrat dhe pergjegjesit per pozitat në Vijim.

1. Kualifikimet e kërkuara për Kamarier - e. -Banakier -e,

 • Planifikimi I detyrave dhe Përgjegjësive në vendin e Punës                           
 • Të ketë përvoi pune se paku 6 muaj                                                                            
 • Raporte të rregullta tek mbikëqyrësi                                         
 • Shqyrton dhe vlerëson knaqësinë e klientëve duke ju përshtatur kërkesave të klientit.

 
2. Kualifkimet e kërkuara për shitëse

 • Të jetë fleksibile në orar të punes
 • Te jet Komunikativ
 • I gatshëm të punoj nën presionin e punës

3. Kualifkimet e kërkuara për Salduas

 • Të jetë fleksibil në orar të punes
 • Te ketë përvoi pune në Saldim
 • I gatshëm të punoj nën presionin e punës


4. Kualifkimet e kërkuara për Limar

 • Të jetë fleksibil në orar të punes
 • Te ketë përvoi pune në Limari Auto ngjyrosje,
 • I gatshëm të punoj nën presionin e punës

Procedura e aplikimit:

Kandidatet e interesuar mund të aplikojnë përmes postes elektronike Duke derguar CV,ne E-mail adresen: hrandrecruitmentllc@gmail.com.

Ne Subjekt   ju lutemi të cekni titullin e vendit të punës,

Konkursi mbtet i Hapur nga 02.10.2019 Deri më 18.10.2019

HR and Recruitment L.L.C

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook