Log in
X

Company Name

Green Life

Phone Number

049/955-278 & 038/749-540

Company Place

Prishtinë

Promotere

Promotere

Information

Publish Date

01.10.2019

End Date

01.11.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Green Life shpall konkurs:

Promotere

Detyrat dhe pergjegjsit:

  • full time 4ore ne dite
  • Te jene korrekte dhe ambicioze per pune!
  • Mosha 19-30vjec!
  • Te kene mbaruar shkollimin e mesem (eksperienca perbene prioritet)
  • Kushte shume te mira pune!
  • Paga baze 250-300€

Per caktim interviste

tel; 049 955 278

email; greenlifeprishtine@gmail.com

Share

Advertising