Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prizren

Menaxher i shitjes – për rajonin e Gjilanit (2), Shitës në shitore – për shitorën në Gjilan (1)

Menaxher i shitjes – për rajonin e Gjilanit (2), Shitës në shitore – për shitorën në Gjilan (1)

Information

Publish Date

01.10.2019

End Date

15.10.2019

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Gjilan

Job Description

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë me aktivitet në Kosovë dhe Shqipëri.

Që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një ndër kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, vajrave, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve.

Stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në 11 dyqane në Kosovë e Shqipëri, shërben tregun e auto serviseve dhe auto pjesëve.

Bazuar në edukimin dhe përvojën tonë në Gjermani, ne kemi ndërtuar një strukturë të kompanisë, e cila korrespondon me ato të kompanive moderne evropiane.

Pozita e hapur:

 1. Menaxher i shitjes – për rajonin e Gjilanit (2 pozita të lira)
 2. Shitës në shitore – për shitorën në Gjilan (1 pozitë e lirë)

Detyrat e juaja (për pozitën agjent i shitjes)

 • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
 • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
 • Këshillimi i klientëve gjat blerjes
 • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
 • Prezantimi i produkteve dhe ofertave

Detyrat e juaja (Për pozitën shitës në shitore)

 • Mikpritja e klientit
 • Këshillimi dhe ofertimi i klientit
 • Shitja aktive e produkteve tona
 • Pregaditja e porosive
 • Faturimi dhe inkasimi

Profili juaj

 • Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
 • Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë
 • Aftësi të mira kompjuterike
 • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Agjent i shitjes

Data e fundit për aplikim: 15.10.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook