Log in
X

Company Name

Kujtesa

Phone Number

Company Place

Prishtinë

MCR Operator

MCR Operator

Information

Publish Date

30.09.2019

End Date

10.10.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kujtesa Net shpk | Street Ukshin Hoti Numbers 31, 33, 35, Prishtinë, Kosovë | www.kujtesa.com 

Kujtesa kërkon një “Operatorë te Regjisë/Montazhier” të talentuar dhe me përvojë për të ndihmuar në realizim si dhe në kontent në Kujtesa Sport. Ju duhet të jeni i motivuar, të jeni bashkpunues dhe të keni mendim kritik.

Njohuri në Teknologjitë e përdorura që duhet të ketë kandidati janë:

 • Video Mix/Audio Mix/CG
 • Adobe Premiere
 • AirBox/Playbox Technologies

Detyrat:

 • Të punoj në ekip të regjisë
 • Te realizoj ndeshje të sportit (Live).
 • Të kuptojë platformat e sipërpërmendura dhe të ndërveprojë me to.

Kualifikimet / Kërkesat:

 • Të ketë të paktën 1 vit eksperiencë pune ne television apo si montazhier
 • Të ketë njohuri shumë të mira në platformen e “Adobe” dhe regjii televizive
 • Aftësi të forta komunikimi/zgjidhje te problemeve
 • Aftësi të forta kompjuteri në Windows OS
 • Te kete interes në teknologji
 • Vëmendje te mirë për detajet
 • Te kete aftësi për të qëndruar i qetë nën presion

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 30.09.2019 deri më datë 10.10.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Kujtesa Net shpk | Street Ukshin Hoti Numbers 31, 33, 35, Prishtinë, Kosovë | www.kujtesa.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook