Log in
X

Company Name

ARBERIA SHPK

Phone Number

038-601-655

Company Place

Prishtinë

Shitës Ambulantiv (2), Komercialist (2), Promotere (4)

Shitës Ambulantiv (2), Komercialist (2), Promotere (4)

Information

Publish Date

28.09.2019

End Date

10.10.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

ARBËRIA SH.P.K

Fabrika e ujit Alpeve

SHPALL

K O N K U R S

Shitës Ambulantiv (2 POZITA) (Për shitjen e ujit në markete me kombi).

Komercialist (2 POZITA) (Për marrjen e porosive ne pikat e mdha).,

Preferohet fakulteti ekonomik

Promotere (4 POZITA) (Promocion dhe prezentim te produkteve ne markete).

Verejtje: te gjitha keto  pozita  janë për regjionin e Prishtines.

Mosha e preferuar prej 20 deri 40 vjec.

-Te interesuarit mund të aplikojnë per kete pozitë personalisht  në  zyret tona në ZONË INDUSTRIALA PRAPA ETC-S, Prishtinë ose përmes emailit: punsohu.arberia@hotmail.com

Konkursi është i hapur nga data 28.09.2019 deri 08.10.2019.
  
Kontakt:
044-739-333
038-601-655

Email: punsohu.arberia@hotmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook