Log in
X

Company Name

Vazo Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Mjeshtër i formave, Laminues-ndihmës i mjeshtrit të formave

Mjeshtër i formave, Laminues-ndihmës i mjeshtrit të formave

Information

Publish Date

28.09.2019

End Date

31.10.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Vazo Sh.p.k, shpall konkurs per:

Pozita 1: Mjeshtër i formave (1)

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Të ketë përvoje pune me polister,
  • Krijon forma të reja prej polisterit me saktësi maksimale,
  • Riparon format e dëmtuara,
  • Të ketë ide per zgjidhjen e problemeve që mund të hasen me  krijimin/riparimin e formave,
  • Njohës i mirë i materialeve në punën me polister.

Pozita 2: Laminues-ndihmës i mjeshtrit të formave (1) 

  • Të jetë në gjendje të laminojë me polister,
  • E preferushme te ketë përvojë paraprake,
  • Të jetë i përgjegjshëm gjatë punës,
  • Të jetë korrekt në punë.

Paga: mbi mesataren 

Mundësi e kompenzimit per transport nësë lokacioni juaj gjendet larg fabrikës sonë. (Kjo vlenë për qytete e largëta si Gjilan, Ferizaj etj.) 

Kompania paguan paratë për ushqimin (1 her ne ditë).

Vazo sh.p.k (Milloshevë) është kompani partnere me Fleur-Ami e cila ndodhet në Gjermani. Merremi me punimin e dekorimeve te kopshtit. Produktet tona jane kryesisht vazo të punuara prej betonit por së shpejti do ta hapim departamentin për prodhim me polister. 

Për aplikim mund te na thërrisni në numrin e telefonit +383 49 454 338 (Viber & Whatsapp) ose mund të dërgoni e-mail (apo CV) ne : vissarshabani@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook