Log in
X

Company Name

The North Unicorn

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Përgjegjës Marketi (m/f), Ndihmës përgjegjës i marketit (m/f), Personel marketi (m/f), Punëtor depoje (Depo Qendrore) (m/f), Shofer kamioni

Përgjegjës Marketi (m/f), Ndihmës përgjegjës i marketit (m/f), Personel marketi (m/f), Punëtor depoje (Depo Qendrore) (m/f), Shofer kamioni

Information

Publish Date

20.09.2019

End Date

04.10.2019

Categories

Të tjera... | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

VENDI YT I PUNËS, NË LAGJEN TËNDE.
Mbi 300 vende të reja pune!

The North Unicorn, është krijuar për të ofruar zgjidhje moderne të shitjes me pakicë, duke shfrytëzuar metodat dhe teknologjitë më të reja, që mundësojnë shitjen e produkteve të konsumit të shpejtë (FMCG).

Po kërkojmë më të vyerit e lagjes, për t`iu bashkuar personelit tonë të marketeve, në cdo qytet!

Të gjithë ju që keni përvojë në retail (shitje me pakicë), dëshirë e pasion për punë dhe jeni entuziast për ngritje në karrierë, ftoheni të aplikoni për:

  1. Përgjegjës Marketi (m/f)
  2. Ndihmës përgjegjës i marketit (m/f)
  3. Personel marketi (m/f)
  4. Punëtor depoje (Depo Qendrore) (m/f)
  5. Shofer kamioni

The North Unicorn ju ofron:

  • Pako financiare të volitshme
  • Sigurim shëndetësor
  • Kulturë pune me profesionalizëm të lartë
  • Mundësi për avancim dhe zhvillim personal

Për të aplikuar për punë klikoni në butoni Apliko ketu më poshtë, gjithashtu mund të dërgoni CV në email adresën apliko@thenorthunicorn.com, duke përmendur pozitën dhe qytetin se ku dëshironi të punoni!

Afati i fundit për aplikim është me datën 04 tetor 2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook