Log in
X

Company Name

Galeria Shopping Mall

Phone Number

Company Place

Prizren

Roje fizike (Sigurim) 75 pozita

Roje fizike (Sigurim) 75 pozita

Information

Publish Date

20.09.2019

End Date

30.09.2019

Categories

Sigurim Fizik

Job Places

Prizren

Job Description

K O N K U R S   P U N E

Planet Security është kompani me përvojë mbi 15 vjeçare në sigurimin e qendrave tregtare.

Planet Security, gjatë këtyre viteve, suksesshëm ka menaxhuar dhe ka ofruar sigurim në të gjitha qendrat ku është angazhuar.

Planet Security për nevoja dhe në bashkëpunim me Galeria Shopping Mall në Prizren, kërkojnë të rekrutojë me orar të plotë:

Roje fizike (Sigurim) 75 pozita

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

 • Kontrollon dhe jep përgjegjësi për sigurimin fizik dhe monitorimin e alarmeve/kamerave,
 • Mirëmbanë nivelin e sigurisë në baza të rregullta për të siguruar mbarëvajtje të punës,
 • Menaxhon operacionet ditore të sigurisë,
 • Siguron që brenda objektit të ofrohen shërbime sigurie të cilësisë së lartë për të mbrojtur njerëzit dhe pronën,
 • Raporton shqetësimet rreth sigurisë, shkeljet e sigurisë dhe rrethanat e pazakonta, si me gojë ashtu edhe me shkrim,
 • Ndërton, përmirëson dhe mbanë marrëdhënie efektive me punonjësit, qiramarrësit dhe mysafirët e GALERIA Shopping Mall,
 • Qëndron ose ecë vazhdimisht në hapësirat e ndryshme të Qendrës,
 • Ngjit shkallët, liftin, herë pas here gjatë ditës,
 • Qëndron vazhdimisht vigjilent për të vëzhguar, lexuar, bashkëvepruar me publikun dhe bashkëpunëtorët, shikon monitoruesit e sigurisë; përfshirë koordinimin dorë/sy,
 • Punon në ambiente të ndryshme duke përfshirë kushte të pafavorshme në natyrë të tilla të ftohtit, shiut ose ngrohjes,
 • Tregon vigjilencë konstante mendore dhe vëmendje ndaj detajeve të kërkuara gjatë përcaktimit të prioriteteve dhe përcjelljes së detyrës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvojë pune paraprake e preferushme,
 • Preferohen certifikimet/trajnimet në siguri,
 • Aftësi shumë të mira organizative,
 • Aftësi të mira raportuese.

Dërgo CV në hr@galeria-ks.com dhe shkruaj pozitën në titull\subject të e-mailit.

Afati i konkursit: 30 Shtator

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook