Log in
X

Company Name

SWISS DIGITAL HEALTH

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjentë/e te shitjes (30)

Agjentë/e te shitjes (30)

Information

Publish Date

18.09.2019

End Date

02.10.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

SWISS DIGITAL HEALTH shpall konkurs per 30 agjent te shitjes

Kompania Zvicrane SWISS DIGITAL HEALTH kerkon 30 Agjentë/e te shitjes!

Deshironi qe ëndrrat per një punë te mirë dhe stabile tu behen realitet, atëher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotësuar për agjent te shitjes janë si ne vijim:

  • Te ketë Patent shofer te kategoris B
  • Te kenë veturë personale
  • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)
  • Arsimimi i mesem (te pakten)
  • Çiftet kan perparesi ( Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune
Paga me standard Evropiane
Udhtime te rregullta Jasht vendit
Seminare ne baza mujore
Trajnime dy javore
Certifikim pas trajnimeve 

Te gjithe te interesuarit te aplikojn permes kesaj email adrese: aplikoketu@outlook.com 

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni

045100094 prej ores 10:00 deri 15:00

Expired

Share

Advertising