Log in
X

Company Name

M&D Call Center

Phone Number

046 149 293

Company Place

Prishtinë

Call Agent/e Gjuhë Shqipe

Call Agent/e Gjuhë Shqipe

Information

Publish Date

17.09.2019

End Date

27.09.2019

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

M&D CALL PRISHTINE

E flisni gjuhen Shqipe rrjedhshem ?

Tingëlloni këndshëm në telefon?

Je dinamik dhe flisni shumë?


Kërkohen: Call Agent/e në Call Center

  • Të cilët kanë njohuri të mira kompjuterike
  • Të jenë të aftë të punojnë në mënyrë ekipore

Vendndodhja: Prishtinë:

Kontaktoni: 045/473/108.

Mund te kontaktoni prej ores 14:00 deri ne ora 17:00

Kushtet e punes: Paga Fikse + bonus

Orari i punës: E Hënë-E Premte 15:00 -20:00 ;

Data e fillimit: 17.09.2019 deri me dat 27.09.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook