Log in
X

Company Name

MESSO GROUP SHPK

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent të shitjes (4)

Agjent të shitjes (4)

Information

Publish Date

11.09.2019

End Date

25.09.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

MESSO GROUP SHPK, shpall konkurs per :

4 Agjent të shitjes, për tërë territorin e Kosoves.

Messo Group sh.p.k është kompani e cila merret me shitjen e lëndës së parë për ëmbëlsira. Messo shpk tani është duke I zgjeruar kapacitetet e saja shitëse dhe logjistike dhe për këtë arsye kërkojmë punëtorë të cilet kanë vullnet dhe ambicje per të punuar dhe të na bashkangjiten ne rrugëtimin tonë drejt rritjes dhe zhvillitmit.

Kualifikimet: 

 • Niveli i mesëm I edukimit
 • I orientuar drejtë shitjes
 • Ambicioz
 • Kreativ
 • Punëtor
 • I besueshëm
 • Vetë-iniciativë
 • Të posedoj patentë shoferë të kategorisë B dhe të ketë pervojë në vozitje
 • Të ketë përvojë pune në shitje

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë
 • Kujdeset ndaj klientit ekzistues

Të gjithë të interesuarit te dërgojnë CV-në në email adresen mesogroup2013@gmail.com ose messo.shpk@gmail.com.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook