Log in
X

Company Name

Liri

Phone Number

044 441 446

Company Place

Prizren

Administrat (3), Menagjer i Depos (1), Punëtor/e në prodhim (20)

Administrat (3), Menagjer i Depos (1), Punëtor/e në prodhim (20)

Information

Publish Date

11.09.2019

End Date

30.09.2019

Categories

Administratë | Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

Fabrika Konditorike Liri me seli ne Prizren shpall konkurs për vende të lira të punës.

1. (3) Administrat

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Monitoron Kamerat.
 • Kontrollon GPS.
 • Harton raporte mbi të gjeturat.
 • Pune të tjera Administrative

Kushtet:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme.(Fakulteti konsiderohet përparsi)
 • Përvoja e punës në administrat konsidohet përparsi.
 • Të njohë punën me Kompjuter e sidomos paketën Office.
 • Njohja e gjuhës angleze konsiderohet përparsi.
 • Të jetë i shkathët dhe i motivuar për punë.

 

2. Menagjer i Depos

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Organizon Punen ne Depo.
 • Pranimin dhe dorzimin e mallit.
 • Kontrollon Stokun.
 • Pregadit raporte per punen ne depo.

Kushtet:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme.(Fakulteti konsiderohet përparsi)
 • Përvoja e punës konsidohet përparsi.
 • Të njohë punën me Kompjuter e sidomos paketën Office.
 • Të jetë i shkathët dhe i motivuar për punë.

3. (10) Punëtore në prodhim
4. (10) Punëtor në prodhim

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Punë në linjën e prodhimit.
 • Të respektoj procedurat e punës.

Kushtet:

 • Të jetë i shkathët,
 • Të punoj në grup dhe
 • Të jetë I motivuar për punë.

Ne ofrojm kushte te mira të punës, transport dhe ushqim, Sigurim ne aksidente,trajnime ne pune,kontrat afatgjate dhe pagë atraktive.

Për të aplikuar duhet të paraqiteni personalisht në zyret tona të cilat gjenden në Prizren në rrugën Ukë Bytyqi pa numër, ku do ti nënshtroheni një interviste të shkurtër dhe do të plotësoni aplikacionin e punës.

Afati për aplikim deri më 30.09.2019.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook