Log in
X

Company Name

ARTA NAILS

Phone Number

049 353 929

Company Place

Prishtinë

Puntore për thonjë (2), Deplim (1)

Puntore për thonjë (2), Deplim (1)

Information

Publish Date

11.09.2019

End Date

25.09.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Studio Estetike ARTA NAILS, adresa Rr. Hilmi Rakovica Nr 4  Prishtine

Studio Arta eshte nje biznes qe operon qe 10 vite ne drejtimin e estetikes me manikyr, pedikyr dhe depilime te ndryshme.

Shpall konkurs per 3 puntore

2 puntore te thonje dhe 1 per depilim

Kandidatet duhet te kene pervoje pune si dhe te kene te kryer ndonje kurse ne drejtimin e kerkuar.

Kandidatet e interesuara te lajmerohen ne nr: 049 353 929

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook