Log in
X

Company Name

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Phone Number

+381 38 211 637

Company Place

Prishtinë

Zyrtar për Buxhet dhe Financa, Zyrtar për Integrime Evropiane, Zyrtar për Sport

Zyrtar për Buxhet dhe Financa, Zyrtar për Integrime Evropiane, Zyrtar për Sport

Information

Publish Date

10.09.2019

End Date

17.09.2019

Categories

Financa | Të tjera...

Job Places

Ferizaj | Prizren

Job Description

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook