Log in
X

Company Name

In Lajmi

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Gazetar/e (2), Agjent/e marketingu (2), Gazetar/ e - Praktikant/e (2)

Gazetar/e (2), Agjent/e marketingu (2), Gazetar/ e - Praktikant/e (2)

Information

Publish Date

09.09.2019

End Date

23.09.2019

Categories

Media | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

In Media Groupsh.p.k shpallë konkurs për këto vende pune, për Gazetën Online “Inlajmi”:

2 Gazetar/e

2 Agjent/e marketingu

2 Gazetar/ e - Praktikant/e

 

   Kualifikimet për gazetar/e janë: 

 • Diplomë universitare: Fakulteti i Gazetarisë;
 • Minimum 1 vit përvojë pune profesionale në Portal lajmesh;
 • Njohja e gazetarisë së terenit;
 • Njohuri të gjuhës Angleze (e dëshirueshme);
 • Shkathtësi në komunikim dhe planifikim të punës;
 • Shkathtësi hulumtuese, analitike, vlerësuese në media;
 • Shkathtësi të punës në grup dhe nën presion me orar fleksibil;
 • Shkathtësi kompjuterike në aplikacione të programeve (ëordprees, Foto & Video Edit etj.).

 Kualifikimet për agjent/ e marketingu janë 

 • Diplomë universitare: Fakulteti Ekonomik drejtimi Marketing apo i përafërt;
 • Minimum 2 vite përvojë pune profesionale në marketing;
 • Njohuri të gjuhes Angleze (e dëshirueshme);
 • Shkathtësi të punës në grup dhe nën presion me orar fleksibil;
 • Shkathtësi bindëse në komunikim me klientët dhe në menaxhim të reklamave dhe të projekteve të tjera në Marketing;
 • Shkathtësi hulumtuese të zgjerimit të tregut të marketingut;
 • Shkathtësi kompjuterike dhe ideore kreative për dizajnimin e reklamave.

 

   Kualifikimet për gazetar/e Praktikant/ e janë: 

 • Diplomë universitare: Fakulteti i Gazetarisë;
 • Njohuri të përgjithshme në gazetari
 • Shkathtësi në të shkruar dhe komunikim
 • Të jetë e përgjegjëshme me detyrat që ngarkohet
 • Të jetë e gatshme të punoj e qetë dhe nën presion
 • Njohja e gjuhës angleze ( e dëshiruehme)

 

Konkursi mbetet i hapur prej datës 09.09.2019 - 24.09.2019.

Në titull duhet të ceket pozita e punës për të cilën konkuroni!

CV-në me një foto mund t’a dërgoni në e-mail adresën: marketing@inlajmi.com ose në facebook https://www.facebook.com/inlajmi/

Për intervistë do të ftohen vetëm kandidatët që përzgjedhen në rrethin e ngushtë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook