Log in
X

Company Name

Bambus Sh.p.k

Phone Number

038/ 60-60-12

Company Place

Prishtinë

Intervistues Telefonik - Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Drenas, Vushtrri dhe Lipjan

Intervistues Telefonik - Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Drenas, Vushtrri dhe Lipjan

Information

Publish Date

09.09.2019

End Date

23.09.2019

Categories

Call Center

Job Places

Drenas | Ferizaj | Lipjan | Pejë | Prishtinë | Vushtrri

Job Description

Bambus Group" shpall vende të lira të punës për Intervistues/e në gjuhën Gjermane në Prishtinë, Pejë, Ferizaj,Drenas, Vushtrri dhe Lipjan.

Ofrojmë:
- Ambient miqësorë dhe modern të punës
- Orarë fleksibil mundësi pune part dhe full time prej 09:00 deri 21:00
- Ngritje profesionale dhe projekte atraktive
- Pagesë për orë dhe bonuse për çdo intervistë
  Pagesë të trustit dhe kontributeve nga ana e kompanisë

Kërkesat:
- Njohuri të shkëlqyeshme në gjuhën Gjermane
- Shkathëtesi te mira të komunkimit me klientë
- Aftësi bazike të përdorimit të kompjuterit
- Gatishmëri për punë ekipore dhe vetë inciative

Bambus Group fton të gjithe të interesuarit të dërgoni CV-ne, ne e-mail adresen: jobs@bambusgroup.com për informata na kontaktoni në tel 038/606012

Bambus Group është ekskluzivisht e specializuar në kryerjen e intervistave për qëllime të hulumtimit të tregut (Market Research) në tregun ndërkombetar dhe bashkëpunon me institute me renome në Evropë.

Konkursi është i hapur deri në datën: 23.09.2019

NXITONI behuni pjesë e rritjes së Bambus Group

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook