Log in
X

Company Name

STELLA PETROL

Phone Number

+38349242515

Company Place

Gjakovë

Shitës i derivateve

Shitës i derivateve

Information

Publish Date

09.09.2019

End Date

23.09.2019

Categories

Shitje

Job Places

Gjakovë

Job Description

Shitës i derivateve

Stella Petrol hap konkurs për shitës të derivateve në Gjakovë.

  • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
  • T’i furnizojë klinetet me derivate sipas kërkesave të tyre
  • Të sigurohet që të gjitha hapësirat  ku zhvillohet puna të jëtë e pastër
  •  Zbaton detyrat e dhëna nga mbikqyrësi
  • Te ketë paraqitje profesionale
  • Përkujdeset për raftet (vendosja dhe largimi i artikujve)
  • Orari i punës me ndërrime
  • Bashkëpunon me tërë stafin

Të interesuarit të na shkruajnë në numrin e telefonit në viber +383 45 588 533 ose të dërgoni CV në emailin stella.gjakove@hotmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook