Log in
X

Company Name

SHIELD Recruitment & HR

Phone Number

049 909 110

Company Place

Prishtinë

500 vende të punës jashtë shtetit

500 vende të punës jashtë shtetit

Information

Publish Date

07.09.2019

End Date

17.09.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Ndërkombëtare

Job Description

"Dëshironi të bëheni pjesë e një kompanie ndërkombëtare?

Të pasuroni përvojën profesionale me punë në Kazakhistan, Mongoli apo Uzbekistan?
Të përfitoni pagë të lartë me gjitha benefitet?

Atëherë, klienti jonë, kompani me qarkullime miliardeshe në fushën e inxhinierisë dhe ndërtimtarisë ka hap konkurs për 500 vende të punës jashtë shtetit!

Për të shikuar pozitat e hapura kliko këtu: http://bit.ly/2lZ65kU

Për të shkarkuar formatin e CV-së kliko këtu: http://bit.ly/2lWCl8f

Aplikoni duke u paraqitur në zyrën e kompanisë: Shield Recruitment & HR; në Prishtinë, rruga Rexhep Luci, H52, Kati II, Nr. 5

Afati i aplikimit është deri me 16/09/2019, jeni të lutur të sjellëni CV-në!

Shield Recruitment & HR
Rr. Rexhep Luci, H52, Kati II, Nr. 5 - Prishtinë
049 909 110

recruitment@shieldbrokers.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook