Log in
X

Company Name

Majanca

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Financere, Shites Ambulant, Shofer

Financere, Shites Ambulant, Shofer

Information

Publish Date

06.09.2019

End Date

20.09.2019

Categories

Financa | Shitje | Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Majanca", shpall konkurs per:

1. Financere

Detyrat

 • Përgatit raportet financiare sipas akteve ligjore në fuqi, rregulloreve dhe bordit të drejtuesve të kompanisë.
 • Shikon raportet përmbledhëse për të përcaktuar bilancet.
 • Përcakton proçedurat për mirëmbajtjen dhe kontrollin e aseteve.
 • Regjistron dokumentacionin ne kontabilitet (Fatura, Arka, Banka), si dhe ben ndjekjen e tyre
 • Mbikqyr miratimin dhe përpunimin e të ardhurave, shpenzimet, dokumentet e kontrollit, buxhetet e departamenteve, mirëmbajtjen e llogarive, etj.
 • Kontribuon në përgatitjen e listës së pagave dhe pagesat e përfitimeve për të gjithë stafin;

2. Shites Ambulant

Detyrat

 • Furnizimi dhe marrja e porosive në çdo pikë shitje;
 • Prezantimi në mënyrë profesionale i produkteve;
 • Ndërtimi dhe ndjekja marrëdhënieve me klientët;
 • Identifikim dhe gjenerim i klienteve te rinj
 • Zgjerim me artikuj te rinj ne klientet ekzistues
 • Pergjegjesi per inventarin e mallrave ne makinen e tij
 • Pergjegjesi per mjetet e punes ne perdorim

3. SHOFER

 • Patentë e klasit C
 • Pergjegjesi per mjetet e punes ne perdorim dhe Mallit

Shënime

Dërgoni CV-në tuaj në adresën: majanca@live.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook