Log in
X

Company Name

Urban Taxi

Phone Number

045 990 110

Company Place

Prishtinë

Vozitës (10)

Vozitës (10)

Information

Publish Date

06.09.2019

End Date

20.09.2019

Categories

| Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Tashmë Prishtina do të merr pamje të re.

Lideri në Kosovë Urban Taxi me vetura të reja shpall konkurs për vozitës.

  • Vetura të reja 2019
  • Ambient dinamik i punës
  • Pagë mbi mesatare e shumë të tjera.

Ps. nuk është e domosdoshme përvoja e punës, vozitësit e ri trajnohen me instruktor profesional.

Të gjithë të interesuarit të kontaktojne në numrin e telefonit: 049 888 553 dhe 045 990 110 deri ne oren 17:00.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook