Log in
X

Company Name

IP KOS SHPK

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Operator i shitjes në Pompë, Arkatare në market

Operator i shitjes në Pompë, Arkatare në market

Information

Publish Date

20.09.2019

End Date

30.09.2019

Categories

Shitje | Arkatar

Job Places

Drenas | Ferizaj | Fushë Kosovë | Gjakovë | Gjilan | Istog | Kaçanik | Kamenicë | Klinë | Lipjan | Mitrovicë | Pejë | Podujevë | Prishtinë | Prizren | Suharekë | Viti | Vushtrri

Job Description

“IP-KOS sh.p.k” me numër unik identifikues 810834673 me adresë në Rrugën :Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence); 10000 Kosovë Prishtinë,  shpall:

                                                                               K O N K U R S
Titulli i pozitës:

 • Operator i shitjes në Pompë
 • Arkatare në market

Në këto lokacione:

Prishtinë, Vragoli, Lipjan, Llapnasellë, Vushtrri, Shupkovc, Obiliq, Klinë, Gurakoc, Gjakove, Zahaq-Peje, Klinë, Kamenicë, Kacanik, Ferizaj, Gjilan, Prizren, Suharekë, Viti, Podujevë, Drenas dhe  Penuhë.

Përshkrimi i pozitës: Operator i Shitjes në pompë

Operatori i shitjes do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbravjtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klienteve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën Operator të shitjes:

 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme,
 • Të ketë përvoj pune, në punë të njëjta apo të ngajshme,
 • Të ketë aftësi komunikuese,
 • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore.

Përshkrimi i pozitës: Arkatare në market:

 • Zbaton vendimet e menaxherit të pikës dhe direktivat që jepen nga lartë;
 • Është e obliguar që ta respektoj rregulloren e brendshme të kompanisë;
 • Të jetë representative;
 • Përcjellë me kujdes çdo kupon gjatë shitjes dhe analizon në shpejtësi përputhshmërinë e kuponit me artikuj, si dhe numëron çdo artikull;
 • Kontrollon në brendi artikujt që janë të paketuar;
 • Kontrollon cmimet në cdo produkt që kalon në arkë;
 • Pranon pagesa dhe kthen ndryshimin në mënyren e duhur;
 • Futë artikujt në qese sapo të kryej pagesën;
 • Bartë përgjegjësinë për çdo diferencë të të hollave në përmbyllje të ditës;
 • Kërkon ndihmë nga përgjegjësi ose punëtorët, në rast të ndonjë paqartësie momentale;
 • I shërben çdo klienti që kërkon ndihmë dhe i orienton tek personat përgjegjës si dhe do të jetë përgjegjëse për shërbimin ndaj klientëve në market, mbarëvajtjen dhe përkujdesjen ndaj produkteve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën Arkatare në market:

 • Të ket të përfunduar shkollen e mesme,
 • Të ket përvoj pune, në punë të njëjta apo të ngajshme,
 • Të ket aftësi komunikuese,

Të jetë e shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore, dhe të ketë aftësi të mira kompjuterike.

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në Butonin e më poshtëm: 

Konkursi është i hapur  deri më dt. 30.09.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook