Log in
X

Company Name

Kujtesa

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Komentator sporti

Komentator sporti

Information

Publish Date

05.09.2019

End Date

15.09.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kujtesa kërkon një Komentator sporti të talentuar për të ndihmuar në interpretimin e ndeshjeve të futbollit dhe basketbollit. Ky kandidat duhet të tregoj motivim për të mbuluar ndeshje të ndryshme sportive dhe të jetë bashkëpunues në një mjedis ekipor.

Njohuri në ligat sportive që duhet të ketë kandidati janë:

  • Futboll: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Bundesliga, Turkish Superlig, UEFA Youth League
  • Basketboll: Euroleague Basketball

Detyrat:

  • Të komentoj ndeshjet sportive
  • Të pregatis kronika sportive

Kualifikimet / Kërkesat:

  • Të ketë perfunduar studimet bachelor në ndonjë nga fushat që lidhen me gazetarinë
  • Të ketë të paktën dy vite eksperiencë pune si gazetare/ë sporti
  • Të ketë njohuri shumë të mira në futboll dhe basketboll
  • Aftësi të forta komunikimi
  • Të ketë njohuri në gjuhën angleze apo edhe ndonje gjuhë tjetër të huaj
  • Mosha mbi 23 vjeç

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në së bashku me portfolio (linqet e punëve të cilat janë zhvilluar), në e-mail adresën hr@kujtesa.com, duke cekur në ‘Subject’ pozitën për të cilën kandidoni.

Konkursi është i hapur nga data 05.09.2019 deri më 15.09.2019

Kujtesa Net shpk | Street Ukshin Hoti Numbers 31, 33, 35, Prishtinë, Kosovë | www.kujtesa.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook