Log in
X

Company Name

Koral Dairy Sh.P.K

Phone Number

045 498 505

Company Place

Fushë Kosovë

Ndihmes deposit

Ndihmes deposit

Information

Publish Date

05.09.2019

End Date

19.09.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Koral Dairy Sh.P.K Fushe Kosove, Miradi e ulet, është kompani që merrët me prodhimin e produkteve te qumeshtit . Vepron në bazë të parimeve të qeverisjes korporative dhe është punëdhënës i besueshëm dhe atraktiv, qëllimi i së cilës është shtimi i prezencës së tij në treg.

Në harmoni me politikat e veta, kompania Koral Dairy sh.p.k shpall

1 Ndihmes deposit 
 
Detyra dhe Përgjegjësitë:
  • Pranimin dhe përgatitja e mallrave në bazë të porosive të lëshuara.
Kualifikimet e kërkuara:
  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Preferohet të ketë përvojë pune në depo;
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtatshem për të punuar në orare të ndryshueshme.

CV-ja duhet të dërgohet në e-mail adresën: sales@koraldairy.com

Ose te paraqiten ne zyrat e kompanise ne Miradin e Ulet, Fushe Kosove.

Telefoni : 045 498 505

Vetëm kandidatët nga lista e ngushtë do të kontaktohen!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook