Log in
X

Company Name

Autoservis Avantgarde

Phone Number

+383 44 600 455

Company Place

Prishtinë

Mekanik (3), Elektricist për automjete (3)

Mekanik (3), Elektricist për automjete (3)

Information

Publish Date

04.09.2019

End Date

18.09.2019

Categories

Autoservis

Job Places

Prishtinë

Job Description

Autoservis Avantgarde Prishtinë, kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar për pozitat në vijim:

Mekanik – 3 pozita

Detyrat e punës::

 • Kontrollimi i veturave,
 • Asistence ne rregullimin e Veturave,
 • Mirëmbajtja dhe servisimi i veturave, 
 • Respektimi i orarit te punes dhe regullorës së brendshme të kompanisë,

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Pervoj pune minimum 1 vit,
 • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues

Elektricist për automjete – 3 pozita

 Detyrat e punës:

 • Mirëmbajtja dhe riparimi i pjesëve elektrike dhe elektronike të automjetit
 • Diagnostifikim specifik të automjetit
 • Servisim i Automjeteve
 • Leximi i dokumenteve teknike

Kualifikimi i nevojshëm:

 • Njohuri mbi funksionimin e automjeteve si dhe sistemeve të tyre
 • Përvojë pune profesionale
 • Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip
 • Vetë-iniciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë

Autoservis Avantgarde Prishtinë ju ofron:

Siguri, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.

Të gjithë të interesuarit, të kontaktojnë në nr: tel: +383 44 600 455 më së largu deri më 18.09.2019.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook