Log in
X

Company Name

NELT L.L.C

Phone Number

Company Place

Prishtinë

SHOFER (2), DEPOIST (1)

SHOFER (2), DEPOIST (1)

Information

Publish Date

04.09.2019

End Date

20.09.2019

Categories

| Vozitës | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

NELT L.L.C shpall konkurs për pozitën:

2 SHOFER

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kamionit, si dhe për bartjen e mallit;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
 • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit apo kombit;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë C,C1 apo D;
 • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës.

1 DEPOIST

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Pranimin dhe përgatitja e mallrave në bazë të porosive të lëshuara;
 • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallrave në depo dhe në
 • sektorin e paketimit.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
 • Të ketë përvojë pune 1-2 vjet në depo;
 • Te jetë fleksibil dhe i përshtatshem për të punuar në orare të ndryshueshme.

Si të Aplikoni

NELT L.L.C është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë

aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com.

Afati i aplikimit është deri me datën 20 Shtator 2019 ora 17:00.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook