Log in
X

Company Name

HEBEPROFI Production sh.p.k

Phone Number

Company Place

Pejë

Metalopërpunues Frezues, Tornitor dhe Axhustator

Metalopërpunues Frezues, Tornitor dhe Axhustator

Information

Publish Date

04.09.2019

End Date

04.10.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Pejë

Job Description

HEBEPROFI PRODUCTION sh.p.k. me një histori 15 vjecare, Kompani prodhuese e specializuar në teknikën e ngritjes dhe përpunim të metalit, kërkojmë të punësojmë:

Metalopërpunues Frezues, Tornitor dhe Axhustator

Detyrat Kryesore:

Punë në makina frezimi dhe tornimi.

Kualifikime dhe Aftësi Personale:

 • Të ketë përgatitje shkollë të mesme teknike, mekanikë, axhustatorë apo ndonjë Profesion tjetër në metalopërpunim.
 • Të jetë person ambicioz, të jetë i gatshëm të punojë me grupe dhe nën presion.
 • Eksperienca e mëparshme në këto pozicione përbën avantazh.

Aftësi sociale:

 • Përgjegjësi e lartë në punë
 • Të zgjuar për aftësim të shpejtë
 • Të aftë për përdorim të veglave të punës,etj.
 • Të jetë në moshën 18-35 vjecar
 • Korrekt me orarin e punës

Kushtet e punës:

 • Puna zhvillohet nga e hëna në të premte me kohë të plotë 40 Orë në Javë
 • Vendndodhja e kompanisë në Pejë
 • Pagë motivuese në bazë të kualifikimit të kandidatit

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të kontaktojnë Brikena Kullaku

Telefon: 049 412 046

E mail: b.kullaku@hebeprofiproduction.eu

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook