Log in
X

Company Name

Gama EUROPHARM

Phone Number

049 543 435

Company Place

Prishtinë

FARMACIST PERGJEGJES, PERFAQESUES MJEKESOR (2)

FARMACIST PERGJEGJES, PERFAQESUES MJEKESOR (2)

Information

Publish Date

04.09.2019

End Date

18.09.2019

Categories

Infermieri | Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Gama Europharm sh.p.k shpall konkurs per vende te lira pune .

POZITA: FARMACIST PERGJEGJES

Kandidatet duhet te plotesojne kushtet si me poshte:

  1.  Te jene te diplomuar ne farmaci dhe te posedojne licensen e punes
  2. Te kene njohuri te mira te gjuhes angleze (preferohet dhe gjuha franceze )
  3. Te kene pervoje te punes ne ceshtje rregullative dhe per farmakovigjilence

POZITA: PERFAQESUES MJEKESOR - 2 POZICIONE

1 pozicion: Zonat Gjilan +Ferizaj+Mitrovice
1 pozicion: Perfaqesuese per dermokozmetike

Kandidatet PER PERFAQESUES MJEKESOR duhet te plotesojne kushtet si me poshte: 

  1. Te jene te diplomuar ne nje nga lamite e mjeksise si mjeksi e pergjithshme,farmaci,infermieri,kimi apo shkollen e mesme te mjeksise .
  2. Te kene aftesi komunikuese dhe organizative 
  3. Te posedojne patent shofer 

DETYRAT E PUNES:

  • Të promovojë produktet e kompanisë në zonën përkatëse;
  • Të zhvillojë dhe mbajë marredhënie me personelin mjekësor;
  • Të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e punes

Vetem kandidatet e perzgjedhur do ftohen ne interviste. 
Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: geuropharm@gmail.com

Te ceket ne aplikim pozicioni i aplikimit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook