Log in
X

Company Name

ALMA KOS sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Komercialist per GJILAN (2)

Komercialist per GJILAN (2)

Information

Publish Date

03.09.2019

End Date

17.09.2019

Categories

Shitje

Job Places

Gjilan

Job Description

2 Komercialist per GJILAN

ALMA KOS sh.p.k

Konjuh, Lipjan Kosove

Shpall konkurs per: 2 Komercialist

Detyrat dhe pergjegjesite:

  • Arritja e objektivave mujore te percaktuara Vizitka te rregullta tek klientet sipas planit te vizites
  • Prezantimi i produkteve te kompanise Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar
  • Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise
  • Te jene te gatshem te punojne dhe jashte orarit per qellime te kompanise

Kualifikimet e kerkuara:

  • Minimum shkolla e mesme e perfunduar
  • Te kete pervoje pune ( te specifikohet puna e me hershme)
  • Aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar
  • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin

Obligative Patent shoferi – Kategoria B

Te jete banues i rajonit te Gjilanit apo I rrethines

Te gjitha te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email: almakos2008@gmail.com

apo mund te kontaktoni dhe ne numrin: 044 442 022

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook