Log in
X

Company Name

Portal Pune Sh.p.k

Phone Number

049/518-222

Company Place

Prishtinë

Serviser per Fotokopje (1), Praktikant ne fushen e teknologjis informative IT-së (2)

Serviser per Fotokopje (1), Praktikant ne fushen e teknologjis informative IT-së (2)

Information

Publish Date

03.09.2019

End Date

17.09.2019

Categories

Të tjera... | IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Portal Pune" Sh.p.k per klient të sajë me adresë në Prishtinë, shpall konkurs për:

1. Serviser per Fotokopje (1 Pozite),
2. Praktikant ne fushen e teknologjis informative IT-së (2 Pozita).
 
Kushtet per Serviser per Fotokopje:
  • Duhet te ket njohuri bazike ne fushten e IT,
  • Duhet te ket njohuri bazike per servisimi e fotokopjeve,
  • Duhet te jet komunikativ dhe i pershtatshem ne pune ekipore,
  • Duhet te ket njohuri te gjuhes angleze,
  • Duhet te ket patent shofer.
Kushtet per Praktikant ne fushen e teknologjis informative:
  • Duhet te ket njohuri bazike ne fushten e IT,
  • Duhet te jet komunikativ dhe i pershtatshem ne pune ekipore,
  • Duhet te ket njohuri te gjuhes angleze,
  • Duhet te ket patent shofer.

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne email: isaksalihu@gmail.com

 

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook