Log in
X

Company Name

Baruti Group SHPK

Phone Number

049/799-999

Company Place

Prishtinë

Arkitekt/e (Prishtinë)

Arkitekt/e (Prishtinë)

Information

Publish Date

03.09.2019

End Date

17.09.2019

Categories

Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

Baruti Group SHPK me seli në Prishtinë, shpallë konkurs per vendin e lirë të punës:

 1. Arkitekt/e (Prishtinë):

Pershkrimi i punes:

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Kontrollon aktivitetet e punimeve të nënkontraktorëve-punët finale;
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave, prezantim i projekteve.
 • Përgatit raportin javor si dhe mujor, ku regjistron të gjithë problematikën e zhvillimit të punimeve në punishtë;
 • Hartimin e planit dinamik javor/mujor për mbarëvajtjen e zhvillimit të punimeve;
 • Kontrollon skicat dhe vëllimet për t'u siguruar se llogaritjet përshtaten me punimet;
 • Ndihmon në përzgjedhjen dhe kërkesat për materiale ndertimore;
 • Matja e Hapsirave ne Terren,
 • Kontrollim i projekteve ne ndërtim e sipër, dhe projektime te reja.

  KUALIFIKIMET:
 • Të posedojë diplomë universitare në Arkitektur,
 • Të ketë përvojë pune.
 • Të ketë shkathtësi në projektim dhe ekzekutim te projekteve dhe planeve, si dhe të ketë aftësi të organizoj personelin që janë të angazhuar në punishte.
 • Të njoh programet e fushës së arkitekturës
 • Të ketë aftësi për të punuar në grup, të ketë fleksibilitet dhe aftësi për t'iu përshtatur ndryshimeve eventuale,
 • Të ketë njohuri të gjuhes angleze.
 • Te ketë paraqitje profesionale,
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse.
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

  Paga e negociueshme.

  Tjera
 1. Për të aplikuar: Ju lutemi dërgoni CV dhe referencat në email info@barutigroup.com ,

  Tel: 049-799-999,shkruani per poziten qe aplikoni në subjektin e emailit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook