Log in
X

Company Name

Baruti Group SHPK

Phone Number

049/799-999

Company Place

Prishtinë

Zyrtar/e i Financave

Zyrtar/e i Financave

Information

Publish Date

02.09.2019

End Date

16.09.2019

Categories

Financa

Job Places

Prishtinë

Job Description

Baruti Group SHPK me seli në Prishtinë, shpallë konkurs per vendin e lirë të punës:

1. Zyrtar/e i Financave   (Prishtinë):

Pershkrimi i punes:

Detyrat:

 • Organizon dhe mirëmban dosjet dhe të dhënat financiare
 • Përpilimi i raporteve të ndryshme financiare, sipas kërkesës së mbikqyrësit
 • Përgjegjës për pagesa të kompanisë,
 • Përgatitë raporte financiare javore, mujore dhe vjetore,
 • Kontrollon të ardhurat dhe shpenzimet,
 • Përgatitë raporte javore te llogarive te arketueshme dhe te pagueshme,
 • Kontrollon të ardhurat, shpenzimet dhe qarkullimet bankare

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare në Ekonomi dhe Financa
 • Pervoje pune se paku 2 vite.
 • Preferohet të kenë trajnime dhe certifikime ne Financa
 • Të jetë person i besueshëm
 • I/e aftë të punojë në ekip
 • Vetëiniciator/e
 • Aftësi të mira organizimi, komunikuese dhe planifikuese
 • Njohuri kompetente të MS Word, Excel dhe programe financiare.

Paga e negociueshme.

Tjera

Për të aplikuar: Ju lutemi dërgoni CV dhe referencat në email info@barutigroup.com, shkruani per poziten qe aplikoni në subjektin e emailit.

Telefon: 049/799-999.

Vetëm kandidatët/e e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook