Log in
X

Company Name

NT CIRI

Phone Number

043 533 539

Company Place

Gjilan

Punëtorë meshkuj (2)

Punëtorë meshkuj (2)

Information

Publish Date

30.08.2019

End Date

20.09.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Gjilan

Job Description

"NT CIRI" me seli ne Gjilan, shpall konkurs për:

Punëtorë meshkuj (2 Pozita)

Përshkrimi:

  • Të shërbej në montime, qepje si dhe në shitje të produkteve si: tepiha, tepisona, produkte ortopedike, tapeta muri etj, duke mësuar cmimet dhe cilësitë e produkteve të cilat janë në shitje.
  • Të analizoj kërkesat e klientëve dhe të ju paraqitet atyre me zgjidhje dhe sugjerime të ndryshme.
  • Të kujdeset për mirëmbajtjen e sallonit si dhe të asistoj kolegët e tjerë në punë dhe mbikëqyrësin në bazë të nevojës.

Të interesuarit preferohet të kenë aftësi komunikative si dhe të jenë të shkathët në marrjen e përgjegjësive të punëve që kërkohen prej tij.

Na kontaktoni në: 043 533 539.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook