Log in
X

Company Name

NOVUS Consulting

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Anketues / Intervistues

Anketues / Intervistues

Information

Publish Date

30.08.2019

End Date

13.09.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

NOVUS Consulting shpallë konkurs për Anketues/Intervistues në terren, në të gjithë Kosovën.

Të gjithë të interesuarit për t’u bërë pjesë e Novus me detyrën si Anketues/Intervistues duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:

  1. Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme
  2. Të kenë aftësitë mira komunikuese
  3. Të jenë të përgjegjshëm në punë
  4. Të njohin terrenin (fshatrat dhe qytetin) për të cilin aplikojnë
  5. Të jenë të gatshëm për punë ekipore;
  6. Të kenë një referencë të punës së tyre si anketues (jo më e vjetër se 3 muaj)

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-in e tyre në email info@novus.consulting në Subjekt të email-it duhet të shkruajnë Komunën për të cilën aplikojnë dhe të bashkëngjitur të kenë edhe referencën (jo më e vjetër se 3 muaj)

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook