Log in
X

Company Name

Ujë Brezovice

Phone Number

049/350-900

Company Place

Prishtinë

Shitës Komercialist/e (5), Shitës Ambulantivë (5)

Shitës Komercialist/e (5), Shitës Ambulantivë (5)

Information

Publish Date

28.08.2019

End Date

11.09.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Ujë Brezovice, shpall konkurs per:

1. Shitës Komercialist/e (5 Pozita),
2. Shitës Ambulantivë (5 Pozita).

Vendi i punës: Prishtinë

Kushtet:
- Preferohet përvojë pune dhe njohja e terenit,
- Njohja e gjuhës angleze ose serbe,
- Patent Shoferi kategoria B.

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në email: ujebrezovice@gmail.com

Ose na kontaktoni përmes telefonit: +383 (49) 350-900, plus (Viber & WhatsApp).

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook