Log in
X

Company Name

Premium Bakery

Company Place

Prishtinë

Shitës ambulantiv

Shitës ambulantiv

Information

Publish Date

28.08.2019

End Date

11.09.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Shitës ambulantiv

(Tereni: Prishtinë-Fushë Kosovë; Prizren-Suhareke; Mitrovice-Vushtri; Gjilan-Kamenice-Viti-Ferizaj)

Premium Bakery fton të gjithë të rinjtë entuziastë, të vetmotivuar ti bashkohen ekipës tonë të shitjes.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të bëjë prezantimin dhe shitjen e produkteve të portfolios
  • Të bëjë mirëmbajtjen dhe zgjerimin e tregut
  • Të ketë njohuri të terenit/tereneve të cekura më lartë
  • Të jetë i vetorganizuar * Të jetë i aftë të punoj nën presion
  • Të jetë i aftë të punoj në ekip

Kushtet që duhet ti plotësojë:

  • Të ketë kategorinë B të vozitjes
  • Të ketë të kryer shkollimin e mesëm
  • Të jetë i moshës 25-35 vjeçare
  • Të jetë i shkathët dhe komunikativ

Përparësi kanë të gjithë kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura dhe kanë përvojë pune.

SI TË APLIKONI:

Dërgoni CV me një foto të bashkangjitur në E-mail adresen: carrier@premiumbakery.net

Aplikimi është i hapur deri më datën 11/09/2019

Për më shumë info kontakto: +383 (46) 102 888; +383 (46) 102 702

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook