Log in
X

Company Name

UNDP in Kosovo

Phone Number

Company Place

Prishtinë

PROGRAMI I VETËPUNËSIMIT PËR PUNËKËRKUES TË RREGULLT, Faza e dytë - THIRRJE PËR APLIKIM

PROGRAMI I VETËPUNËSIMIT PËR PUNËKËRKUES TË RREGULLT, Faza e dytë - THIRRJE PËR APLIKIM

Information

Publish Date

27.08.2019

End Date

30.09.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Drenas | Fushë Kosovë | Graçanicë | Lipjan | Mitrovicë | Novobërdë | Obiliq | Podujevë | Prishtinë | Skenderaj | Vushtrri | Zubin Potok | Zveçan

Job Description

 PROGRAMI I VETËPUNËSIMIT PËR PUNËKËRKUES TË RREGULLT

Faza e dytë

THIRRJE PËR APLIKIM

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Agjencia e Punësimit e Republikës së Kosovës (APRK) në bashkëpunim me Programin për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP), shpallin thirrjen e dytë të hapur, për personat e regjistruar si të papunë për dorëzimin e aplikacioneve për hapjen e bizneseve me mbështetje furnizim me mjete/paisje teknike në kuadër të Programit të Vetëpunësimit për vitin 2019 në 15 komuna të Kosovës: Mitrovicë, Mitrovicë/veriore, Skenderaj, Vushtrri, Leposaviq , Zubin Potok, Zveçan, Fushë Kosovë, Gllogovc, Lipjan, Obiliq, Podujevë, Graçanicë, Novobërdë dhe Prishtinë.

Informata shtesë dhe Formulari i Aplikimit mund të gjenden në:

www.mpms.rks-gov.net dhe http://aprk.rks-gov.net/

dhe në secilën Zyre të Punësimit në Kosovë.

Në rast se keni pyetje shtesë për programin e vetëpunësimit, ju lutem kontaktoni Zyrën e UNDP përmes postës elektronike: almp.ks@undp.org

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook