Log in
X

Company Name

AgroKor Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Puntor ne sektorin e prodhmit (3), Teknik I makinave te prodhimit (2)

Puntor ne sektorin e prodhmit (3), Teknik I makinave te prodhimit (2)

Information

Publish Date

23.09.2019

End Date

27.09.2019

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,shpall

Konkurs për vende të lira pune

  1. Teknik I makinave te prodhimit (2)
  2. Puntor ne sektorin e prodhmit (3)

Orari I plot.

Kualifikimi per vendet e punes

Per poziten numer 1:

Shkolla mesme obligative

Pervoja punes si teknik 1 vjeqare

CV,dokumentet tjera dhe foton dergohen ne email Burimenjerzore@agrokor-ks.com

Apo te paraqiten ne zyret tona ne Shkabaj.

Nr. kontaktusl-045321271

Diploma e shkolles se mesme e preferuar

Pershkrimi I punes:

Teknik I makinave te prodhimit:

Ben pergaditjetjen dhe startimin e linjes se prodhimit,

Mban poziten caktuese gjat punes ne linjen e prodhimit,

Organizon puntoret e linjes se prodhimit

Regullon prishjet qe paraqiten ne makina,etj

Puntor ne sektorin e prodhimit:

Kryen punë te ndryshme mbrenda sektorit te prodhimit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook