Log in
X

Company Name

ANA LAB Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Laborante Mjekësore

Laborante Mjekësore

Information

Publish Date

27.08.2019

End Date

15.09.2019

Categories

Mjekësi

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

ANA LAB Laboratori shpall konkurs për vend te lirë pune

Titulli i vendit të punës: Laborante Mjekësore

Vendi: Fushë Kosovë


Kualifikimet dhe aftësitë:

  • Shkolla e mesme e mjekësisë-laborante apo bachelor laborante.
  • Të posedojë Licensë profesionale si teknike laborante të lëshuar nga MSH.
  • Minimum 1 vit përvojë pune në këtë pozitë.
  • Të njohë punën me kompjuter (Microsoft Office).
  • Njohuri në përdorimin e aparaturave të Laboratorit.
  • Të jetë e aftë tu shërbej pacientëve sipas kërkesave të tyre, të jetë komunikative si me pacientët ashtu edhe me kolegët, si dhe te jetë e gatshme që ti si guroj shërbim të shkëlqyer pacientëve.
  • E aftë për të ndërtuar raporte të mira me të gjithë pacientët dhe për tju ndihmuar atyre rreth kërkesave dhe ankesave.
  • Të jetë në gjendje ta menaxhoj ndrrimin

 

Ftohen të interesuarat të dërgojnë CV-të e tyrenë email: analabks@gmail.com deri më datë 15.09.2019. Do të kontaktohen vetëm kandidatet e përzgjedhura.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook