Log in
X

Company Name

Castrol Oil KS

Phone Number

049546390

Company Place

Podujevë

Manxhere e Financave dhe Kontabilitetit (Femer)

Manxhere e Financave dhe Kontabilitetit (Femer)

Information

Publish Date

21.08.2019

End Date

04.09.2019

Categories

| Financa | Kontabilitet

Job Places

Podujevë

Job Description

Castrol Oil KS shpall konkurs per pranimin e nje Manxhere e Financave dhe Kontabilitetit (Femer)

Lokacioni: Podujeve.

Detyrat dhe pergjegjesite:

  • Pranimi dhe regjistrimi i mallit, hyrjet - daljet.
  • Faturimi dhe regjisistrimi i shitjeve ditore - daljet,
  • Pergatitja e raporteve financiare: ditore, javore, mujore, tremujore dhe vjetore.
  • Mbikeqyre dhe vlereson punetoret e kompanise,
  • Orari i plote i punes.

Kushtet:

  • Te kete te kryer fakuktetin ekononik (preferohet drejtimi kontabilitet),
  • Pervoje pune ne fushen e financave dhe kontabilitetit, se paku dy vjecare,
  • Njohuri kompjuterike ne programet excel si dhe me analizat ekonomike dhe financicare.
  • Aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese ne grup.
  • Preferohet te kete paisje te lejes se shoferit/kategoria B.

Kushtet e pages shume te mira, kurse shpenzimet e rruges per kandidatet nga qytetet e tjera i mbulojme shpenzimet e rruges.

Aplikimi mund te behet duke derguar CV-ne (foto e domosdoshme) permes email adresses: castrol-oil@hotmail.com

Telefon: 049/546-390

Expired

Share

Advertising