Log in
X

Company Name

Diakonie Kosova

Phone Number

028 535 602

Company Place

Prishtinë

Psikolog/e

Psikolog/e

Information

Publish Date

19.08.2019

End Date

01.09.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Bazuar në nevojat e organizatës Diakonie Kosova, projekti: Qendra Psiko Sociale për traumaterapi, ri -shpallë konkurs për

  • Pozita: Psikolog/e ( 100 %) - derisa punëtorja te kthehet nga pushimi i lehonisë 
    Vendi i punës: Prishtinë

Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë Universitare në Fakultetin e Psikologjise - studimet master në Psikologjinë Klinike
  • Licencë psikologu
  • Përvojë pune në këshillim dhe psikoterapi
  • Gjuhë angleze apo Gjermane - obligative

Diakonie Kosova ofron mundësi të barabarta të punësimit për të gjithë shtetasit e Kosovës dhe  mirëpret aplikacionet nga të gjithë personat e interesuar nga të gjitha komunitetet në Kosovë.

Të interesuarit duhet të sjellin CV me foto, letër motivuese, dokumentet tjera mbeshtetese (diploma, çertifikata trajnimi, referenca ). CV dhe letra motivuese te jene ne gjuhën angleze.

Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Afati i fundit për aplikim është deri me: 30 Gusht 2019

Aplikacionet mund ti dorëzoni personalisht në adresën : Rr. Bislim Bajgora – Te rampa 40000, Mitrovice, tel 028 535 602

Aplikacionet mund ti dërgoni edhe përmes adresës elektronike: finance.department@diakoniekosova.org

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook