Log in
X

Company Name

Kadiu Group

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Arkatare - Prishtine

Arkatare - Prishtine

Information

Publish Date

16.08.2019

End Date

30.08.2019

Categories

Arkatar

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 25 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Shqiperi dhe Kosove, shpall konkurs per poziten Arkatare per Prishtine.

Kriteret:

  • Te jete e moshes 23-35 vjec.
  • Te kete arsim te larte ne Degen Ekomonik (preferohet Finance).
  • Preferohet te kete nje eksperience si arkatare
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese
  • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit
  • Te banoje ne rajonin e Prishtines

Përfitimet tuaja

  • Trajnim intensiv dhe profesional
  • Vend pune modern dhe të sigurte
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV’te e tyre ne adresen: hr@kadiu.al

Expired

Share

Advertising