Log in
X

Company Name

Speeex Sh.p.k

Phone Number

049/491-649

Company Place

Prishtinë

Customer Service Advisor - German / French / Italian

Customer Service Advisor - German / French / Italian

Information

Publish Date

02.12.2019

End Date

31.12.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

ARBEITE MIT UNS
Customer Service Advisor

SPEEEX është gjithmonë në kërkim të njerëzve të talentuar dhe ambiciozë për t'u bashkuar me ekipin tonë! Nëse ke aftësi të mira komunikimi në gjuhën #gjermane, dhe je person i motivuar për ofrimin e këshillave në lidhje me shërbimet apo produktet tona për klientë, SPEEEX është vendi për ty!

Ju lutemi kontaktoni në +383 49 491 649


TRAVAILLE AVEC NOUS
Customer Service Advisor

SPEEEX është gjithmonë në kërkim të njerëzve të talentuar dhe ambiciozë për t'u bashkuar me ekipin tonë! Nëse ke aftësi të mira komunikimi në gjuhën #frenge, dhe je person i motivuar për ofrimin e këshillave në lidhje me shërbimet apo produktet tona për klientë, SPEEEX është vendi për ty!

Ju lutemi kontaktoni në +383 49 491 649

LAVORA CON NOI
Customer Service Advisor

SPEEEX është gjithnjë në kërkim të punëtorëve energjik dhe të talentuar për t'ju bashkuar ekipit tonë! Nëse ke aftësi të mira komunikimi në gjuhën #italiane, dhe je i motivuar për ofrimin e këshillave në lidhje me shërbimet apo produktet tona për klientë, SPEEEX është vendi për ty!

Ju lutemi kontaktoni në
📞 +383 49 491 649

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook