Log in
X

Company Name

Schafer

Company Place

Prishtinë

Shitëse (3)

Shitëse (3)

Information

Publish Date

09.08.2019

End Date

22.08.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

SCHAFER-BAMBUM - ALBI MALL kati zero shpall konkurs: 

Nr i tel : 049-413-829

SHITËSE (3 POZITA).

Përshkrimi i detyrave të punës:

- Menaxhimi i klienteve dhe shitja ditore, 

- Renditja e mallit në dycan sipas rregullave,

- Mirëpritja e konsumatoreve,

- Përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve,

- Mban dycanin të pastër,

- Përcjell rregullat e dycanit dhe menaxhmentit,

- Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti, 

- Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë.

Aftësitë e nevojshme:

- Të jetë i shoqërueshëm,

- Të jetë stabil dhe në harmoni me rregullat, 

- Të pranon menaxhimin dhe orientimin,

- Të jetë i gatshëm të punoj në ekip,

- Të jetë i gatshëm të punojë orë shtesë (Nëse kërkohet),

-Të njohë së paku një gjuhë të huaj.

Kualifikimet:

Shkollimi i mesëm apo Bachelor 

Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi. 

Të interesuarit mund të dërgojne CV (Resume) dhe nje fotografi permes email: schafer@magmahouse.com

Expired

Share

Advertising