Log in
X

Company Name

Laboratori AvicenaKs Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Asistente administrative

Asistente administrative

Information

Publish Date

09.08.2019

End Date

16.08.2019

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

AvicenaKs sh.p.k

SHPALL KONKURS

Pozita: Asistente administrative 

Kandidatet duhet të plotesojnë keto kushte: 

  • Të ketë të përfunduar së paku Shkollën e Mesme,
  • Të ketë përvoje punë,
  • Njohuri të mira të Gjuhës Angleze, në të shkruar dhe të folur,
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe prezentimi,
  • Gadishmëri për punë ekipore dhe për te punuar në një ambient dinamik pune,
  • Njohuri shumë të mira të punës me kompjuter. 

Mënyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në, referencat në e-mail: info@avicenaks.com

Afati i fundit për aplikim është deri më 16.08.2019 

Duke ju falenderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising